Nybyggeri med fokus på detaljerne

Skal du i gang med et nybyggeri? Hos Mejlby Tømrer og Snedkerforretning ApS har vi fokus på alle detaljerne, når vi opfører nye huse. Derfor er vores nybyg altid kendetegnet ved den høje kvalitet. 

Vi bygger huse i blandt andet Aars, Hobro, Støvring, Randers, Viborg, Aalborg og Hadsund samt mange andre steder.

Varetager alle byggeopgaver i en totalentreprise

Vi udfører alle former for byggeri, men vi bygger især parcelhuse. Det sker gerne i hovedentrepriser, hvor vi varetager alle byggeopgaverne. Vi indhenter dermed alle de nødvendige tilbud og sørger endvidere for koordineringen af håndværkerne under selve byggeriet. 

Vi holder fastholder den gode dialog med kunden under hele i forløbet, og dermed kan du være sikker på, at vi opfylder jeres ønsker. Samtidig kan du være sikker på at få et hus i en god kvalitet.

Hvad koster nybyggeri?

Vores priser for at bygge et nyt hus og andet nybyggeri afhænger ikke kun af størrelsen, men også af en række andre faktorer.​ Er grunden byggemodnet, har du byggetilladelse og har du en færdig arkitekttegning? Der kan også være særlige jordbundsforhold. Vi hjælper gerne med det hele og kommer også gerne med råd og vejledning til valg af byggematerialer, isolering og tekniske løsninger. Vores timepris er 375 kroner eksklusive moms.

Få et uforpligtende tilbud på et nyt hus

Byg nyt hus med os. Vi kommer gerne ud for at gennemgå hele byggeriet med dig, herunder dine drømme og ønsker. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god og billig pris på dit nybyggeri. Du kan ringe til dit lokale byggefirma på telefon 20 89 96 94, eller du kan skrive til os på e-mail mejlby.toogsne@gmail.com.

Kontakt

MEJLBY TØMRER OG SNEDKERFORRETNING ApS

Kjemtrupvej 26
9610 Nørager

CVR: 40973729

​Tlf.: 20 89 96 94

E-mail:

Mejlby.toogsne@gmail.com

Vi udfører

  • ​Tagkonstruktioner
  • Udskiftning af døre
  • Udskiftning af vindue
  • Terrasser
  • Nybyggeri
  • Montering af køkkener
  • Gipsarbejde
  • Samt meget andet