Nybyggeri lavet med fokus på detaljerne

Skal du i gang med en form for nybyggeri? Så står vi altid klar til at hjælpe dig. 

Hos Mejlby Tømrer og Snedkerforretning ApS har vi mange års erfaring inden for nybyg. Vi har fokus på alle detaljerne, når vi opfører nye huse, hvorfor vores nybyg altid kendetegnes ved den høje kvalitet. Du kan derfor trygt vælge os som din næste samarbejdspartner.

Vi bygger huse i blandt andet Aars, Hobro, Støvring, Randers, Viborg, Aalborg og Hadsund samt mange andre steder. Har du brug for et kompetent byggefirma i et af disse områder, så bør du altså ikke tøve med at kontakte os.

Vi er et professionelt firma, som har en mangeårig erfaring i branchen. Derfor står vi klar til at hjælpe mange forskellige kunder, som drømmer om at bygge nyt. Vi er i stand til at varetage mange former for nybyggeri.

Varetager alle byggeopgaver i en totalentreprise

Vi udfører alle former for nybyggeri, men vi bygger især parcelhuse. Det sker gerne i hovedentrepriser, hvor vi varetager alle byggeopgaverne. Vi indhenter dermed alle de nødvendige tilbud og sørger endvidere for koordineringen af håndværkerne under selve byggeriet.

Du slipper således for at skulle bekymre dig om kontakt og koordinering af de forskellige, da vi klarer det hele for dig og dermed garanterer et succesfuldt forløb. Vi står gerne for hovedentreprisen ved mange forskellige opgaver.

Vi går meget op i at fastholde den gode dialog med kunden under hele forløbet, hvor vi løbende forventningsafstemmer med dig samt holder dig velinformeret. Derved er vi sikre på, at vi opfylder alle dine ønsker, og at du altid er opdateret på, hvor langt vi er i byggeprocessen.

Hvis du har brug for kompetent sparring eller gode råd før, under eller efter projektet, så er du altid mere end velkommen til at trække på os. Vi vil gerne være din professionelle sparringspartner, så vi kan sikre dig, at du altid får den løsning, som imødekommer dine ønsker bedst muligt.

Hvad koster nybyggeri?

Vores priser på nybyggeri varierer fra opgave til opgave. Det afhænger ikke kun af størrelsen, men også af en række andre faktorer. Er grunden byggemodnet, har du byggetilladelse, og har du en færdig arkitekttegning? Der kan også være særlige jordbundsforhold.

Vi hjælper gerne med det hele og kommer også gerne med råd og vejledning til valg af byggematerialer, isolering og tekniske løsninger. 

Hos os er du garanteret et godt og pålideligt samarbejde. Vi overholder alle vores aftaler, og vi leverer høj kvalitet hver gang. Du kan med andre ord være sikker på at få en løsning til den aftalte tid, som du kan få glæde af i mange år ud i fremtiden. 

Få et uforpligtende tilbud på nybyggeri

​Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad dine muligheder er for at bygge nyt hus med os? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi kommer altid gerne ud for at gennemgå hele byggeriet med dig, herunder dine drømme og ønsker. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god og billig pris på dit nybyggeri.

Du kan ringe til dit lokale byggefirma på telefon: 20 89 96 94, eller du kan skrive til os på e-mail: mejlby.toogsne@gmail.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt med flere oplysninger til dig.
Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig godt i mål med dit nybyggeri.​

Kontakt

MEJLBY TØMRER OG SNEDKERFORRETNING ApS

Kjemtrupvej 26
9610 Nørager

CVR: 40973729

​​Tlf.: 20 89 96 94

E-mail: mejlby.toogsne@gmail.com

Vi udfører

  • ​Tagkonstruktioner
  • Udskiftning af døre
  • Udskiftning af vindue
  • Terrasser
  • Nybyggeri
  • Montering af køkkener
  • Gipsarbejde
  • Samt meget andet